lördag 8 maj 2010

Lördagsgodis - Byte med Näbbgädda

"Titta mamma, grova! Den är min!"
"Och Neas haklapp!"

Ja, en helt underbar groda var det ju på Amandas tunika, men knappast en haklapp till Linnéa. Nej, en jättefin grönrutig förklädesklänning var Linnéas del i mitt byte med Näbbgädda.

För ett tag sedan kontaktades jag av Näbbgädda där hon föreslog ett byte oss emellan. Min del i bytet var ett vindskydd till hennes P&T och jag nappade direkt på idén. I utbyte skulle mina två tjejer få syskonmatchande klännigar där någon del skulle gå igen i båda plaggen. För mig var det här mitt första byte och jag kan inte säga annat än att jag är jättenöjd!

Igår dök så bytet upp här i värmlandsskogarna och vår stora tjej blev överförtjust vilket även är ett passande uttryck för vad hennes mor blev. En rosa tunika med grodapplikation och gröna kantbant och en grön förklädesklänning med rosa kantband och knappar. Förutom färgerna så kommer tyget i förklädesklänningen igen i tunikans groda. Klockrent! Båda plaggen hade dessutom "Näbbgädda" broderat på framsidan istället för en namnlapp. Snyggt! Om plaggen passade? Ja, ni ser själva nedan ;)


Jättenöjd Amanda med sin "grova"...


... och en lika nöjd Linnéa i sin krypvänliga klänning

Min del i bytet var som nämnts ett vindskydd till Näbbgäddas P&T-vagn. Om jag så skulle göra vindskyddet glittrande och blinkande i alla världens färger så kommer det aldrig att slå bilderna ovan. Sedan att jag helt enkelt glömde att fotografera det svarta vindskyddet med reflexer och grått fleecefoder gör ju inte det hela lättare. Huvudsaken är ju dock att Näbbgädda och barn är nöjda :) För att kika på andra vindskydd jag gjort så klicka här.

4 kommentarer:

Helena sa...

Vilka jättefina kläder ni fick i bytet!

SKROTdesign sa...

Ja, visst är dom härliga?!

Nilla sa...

Så löjligt stolt man blir över att se sina kläder live på två så fina tjejer. Kul att dom passade och att tjejerna (och mamma) är nöjda!

SKROTdesign sa...

Du SKA vara SJUKT LÖJLIGT stolt!