tisdag 9 mars 2010

Vetevärmare - Design Collection

Får man skryta lite? Är det ok? Jag tar chansen... Jag är så himla nöjd med min idé om ett hjärtformat vetebälte med resår! Sitter som en smäck och ger ett bra stöd runt midjan och ligger väldigt behagligt runt nacke och axlar. Inom den närmsta tiden har jag lite planer för vetebältet, men mer om det när det närmar sig. Lite måste jag ju få hålla er på sträckbänken ;)

Tidigare nämnde jag att vetebältet skulle ut på remiss till en tjej som är gravid och har kraftig foglossning. I förra veckan överlämnade jag bältet nedan och hon verkade väldigt nöjd. Bältet gav ett ordentligt stöd för den tunga magen och hon märkte direkt att det var mycket lättare att tex gå i trappor. Jag väntar spänt på rapport när hon hunnit använda det lite längre och när hon även kombinerat stödet med värme.

För att göra bältet lite roligare och snyggare än enbart enfärgat så kommer här "Design Collection". Först ut är ett tyg från Gripsholm som går i vitt och svart. Resultatet blev faktiskt riktigt bra och här finns det egentligen inga begränsningar. Alla vävda tyger som tål maskintvätt är tillåtna oavsett om man gillar blommor, stjärnor, prickar eller varför inte spindelmannen? Den sistnämnda kommer förresten att visas upp i nästkommande kollektion "Kids Collection" :)

Mönster:
Eget SKROTmönster

Material:
Svart lakansväv, resår och kardborre från lokal sybutik, hela vetekorn från en djuraffär och det kraftigare mönstrade tyget är från Gripsholm. Brevid det svart-vita tyget i min hylla ligger faktiskt ett röd-vitt i samma mönster och bara väntar på att få bli ett fodral till nästa vetebälte :)

8 kommentarer:

Y sa...

håller med dej, dom ÄR fina!

SKROTdesign sa...

Tack :)

BLONDETTY sa...

Viken fin blogg jag just hittade med fina saker!

SKROTdesign sa...

Välkommen hit BLONDETTY och kul att du gillar det du ser :)

OttoPippi sa...

Dom är underbara och du SKA vara stolt över dem!!

Stort, stort grattis också och lycka till med ditt nya företag!!

SKROTdesign sa...

Tack, tack, TACK :)

Mia på varke sa...

Kan bara säga att om ni inte har en så skaffa den! Den bästa vetekudden någonsin är super nöjd.
Perfekt present till alla frusna eller med värk. Du skall vara super stolt över dina saker, sådana talanger växer inte på träd.

em sa...

Helt ok att skryta när man gjort något så fint, och smart!:)