måndag 15 mars 2010

Solhattar x 2

Visst är det kul med syskonbeställningar? De här två solhattarna ska till två killar som båda är tokiga i allt vad fordon heter. Att mamman skulle välja CARS-tyget var väl då ingen överraskning :) För att de skulle skilja sig åt så fick det bli en i beige med rött inslag och en i rött med beige inslag. Hoppas nu bara dom passar. Kändes som om de blev lite lite mindre än vanligt...

Mönster:
Eget SKROTmönster med inspiration från AoH nr7/2007

Material:
Kraftigare bomullstyg från Tygfabriken i Karlstad

Lite annat...
Min symaskin är nu beställd och det blev en Janome DC4030 då den hade justerbart pressarfotstryck vilket DC4100 saknade. Tusen tack Roblin för den informationen! Hoppas nu att den hinner komma den här veckan. Skulle ju vara en passande present nu när jag fyller år på lördag ;)

Det händer en del här på bloggen just nu, även om det inte syns. Under helgen så fotograferade jag största delen av mitt tyglager så nu arbetas det för fullt med att få ut bilderna här på bloggen. Det kommer även att dyka upp en prislista. Allt ska förhoppningsvis vara klart innan mässan som går av stapeln på torsdag. Mer om den på onsdag!

2 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Vilka häftiga hattar. Blev lite sugen på tyget men ser att affären du länkat till inte har webshop. Typiskt! Snygga var dem i alla fall och hade blivit superpoppis hos min son. Vad är det för symässa du skriver om? Blev nyfiken nu.

SKROTdesign sa...

Tack! Nä, ingen webshop där inte. Hade verkligen underlättat för mig som har 10 mil till Karlstad där just den butiken finns :(

Jag kommer att göra ett inlägg om mässan lite senare idag, men det är ingen symässa utan en entreprenörskapsmässa :)