onsdag 17 mars 2010

Värmlands största entreprenörskapsmässa

Imorgon går min allra första mässa som utställare av stapeln. Det är ingen hantverksmässa utan en entreprenörskapsmässa för unga entreprenörer och inspirerande marknadsplats = Wettergrendagen på Karlstad Universitiet! Klockan 11-16 ställer 200 entreprenörer ut och man beräknar runt 8000 besökare. Inte illa!

Som jag berättat tidigare så startade jag upp mitt företag med hjälp av ett samarbete med bland annat Communicare i Värmland vilket är "en non-profit organisation som arbetar för att unga människor ska få göra det dom vill. Organisationen jobbar med att stimulera entreprenörskap, handlingskraft och motivation hos unga kvinnor och män". Genom ett av deras projekt så får jag ett starta-eget-bidrag under 3 månader samt en plats på Wettergrendagen. Av de 50 utställare som finns inom Mode&Design så är 47 från Ung Företagsamhet och därmed i en ålder av 16-20 år. Det spannet har jag passerat. För "några" år sedan... Shit, vad jag kommer känna mig gammal!!!

Den sista veckan har jag ägnat åt att sy upp lite olika SKROTprodukter för att visa och sälja i min monter. Jag räknar dock inte med att sälja så mycket på plats utan mer visa upp mina tankar och idéer samt att göra mig ett namn ute på marknaden. Montern är heller inte så stor, 1x2m och ett krav är att besökarna ska kunna gå in i montern vilket gör att utrymmet för mina produkter blir väldigt begränsat. Jag hade tänkt att ta med mig min P&T och visa upp lite vindskydd och dynor, men tyvärr får den inte plats. Enbart ett vindskydd säger ju inte så mycket så just den delen av SKROTdesign får nog stanna hemma. Däremot så hade jag tänkt att få tag i ett babyskydd för att kunna visa upp den omtyckta åkpåsen.

Kika gärna förbi om ni är på KAU imorgon. SKROTdesign har monterplats 170 :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till önskar en som läser bloggen din.

SKROTdesign sa...

Tack så mycket o du hemliga skapelse ;)

OttoPippi sa...

Vad roligt för dig vännen!!! STOOORT lycka till!! Skall tipsa mina värmländska släktingar att gå dit...

Heffaklumpen sa...

Kommer!

jonnakaos sa...

Lycka till i morgon.

Vi har tyvärr andra planer för morgondagen så vi kan inte komma...
men ser fram emot en rapport om hur det gått

Många kramar