söndag 6 mars 2011

Flitens lampa

Det är underbart att få komma igång med min SKROThobby igen. Inget tvång. Bara ren glädje! Jag nämnde ju innan att jag börjat virka och efter några dagars träning så börjar jag att få upp tempot, även om mina projekt tar många timmar att genomföra. På kvällarna tar jag fram mitt garn, virknål och...pannlampa! Vilket suveränt tillbehör att ha i framför TV:n när ljuset är nedtonat. Sedan att maken tycker jag är helt knäpp, det tar vi inget extra för ;)


Perfekt avkoppling när man är trött och sliten efter jobb och influensa.

Förutom att virkning är avkopplande så är det ett stort plus att man kan vara social samtidigt till skillnad från när man syr med maskin. Ja, jag känner mig i alla fall social, även om det kanske inte ser ut så på bilden ;) När man är avkopplad tänker man också väldigt bra, varför många idéer kommer upp när jag virkar. Som tvåbarnsmor till två små princessor så är det få ställen som man kan koppla av helt och hållet på, men på fredagskvällen i fåtöljen tillsammans med ett glas rött och min virkning så smider jag massor av idéer!

4 kommentarer:

Karin sa...

Underbart! Pannlampa är alltid med mej i fickan när jag är ute, men ser att det finns bra anvområden inne oxå ;-) Vad blir det virkade för nåt?

SKROTdesign sa...

Ja, men visst är det underbart att hitta nya användningsområden?!

Vad det virkade blir håller jag på lite till, men det är mormorsrutor som är först ut :)

Emelie sa...

Hej!
"Tofflorna" har jag hittat på Indiska :)
Mvh. Emelie

SKROTdesign sa...

Tack Emelie för hjälpen :)