fredag 25 februari 2011

Nya tag med pirr i magen

Nu har SKROTdesign legat i vila under många månader, men precis som med våren så tar vi nya tag även om det ibland kan kännas som om det ligger långt inne. Jag har fått flertalet förfrågningar då jag "legat i ide" och det gläder mig verkligen att se hur många som uppskattar det jag gör. Förutom kommentarerna och e-post så ser jag hur besöksräknaren stadigt tickar uppåt trots att det är riktigt länge sedan något nytt publicerades här på SKROT.

Helt i ide har jag dock inte legat, men mycket vila för mig och symaskinen har det blivit. För att kunna vara lite mer social med familj och vänner har jag bestämt mig för att börja virka och exempel på det får ni se framöver. Jag är ju ännu nybörjare så det tar ett tag att få klart mina idéer .

Några andra förändringar är också på gång. Ni kommer att se hur min SKROTblogg förändras lite i taget. Jag kommer även att rensa en hel del i listan över SKROTprodukter. Inte för att jag egentligen vill, men för att jag skall hinna med och leverera i tid och för att SKROT skall kännas originellt. Fokus kommer att ligga på sådana saker som jag är relativt ensam om att erbjuda, som tex mina värmade hjärtan. Den idén har jag inte hittat någon annan stans i Sverige och bältet som varit ute på remiss hos bland annat sjukgymnaster har fått väldigt bra kritik. Riktigt kul tycker jag! Även vissa klädesplagg kommer att få en SKROTstämpel och devisen Personligt - Praktiskt - Unikt kommer absolut att finnas kvar. Kanske till och med förstärkas.

Ett projekt som jag varit delaktig i är Clarabutiken som ni hittar på Facebook. Butiken finns lokalt här i Årjäng där jag bor och startades upp av det kvinnliga nätverket Clarorna under sommaren 2010. Kika gärna in för en fika om ni har vägarna förbi.


En kik in i SKROThörnan på Clarabutiken

Så välkommen till en nystart med SKROTdesign och tveka inte på att höra av er om ni funderar över något. Tusen tack än en gång till er alla som på olika sätt visat ert stöd. Ni betyder så oerhört mycket!